Veelgestelde vragen

Zijn de producten Cites gecertificeerd?

Al mijn ontwerpen zijn Cites (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) gecertificeerd. oftewel “overeenkomst inzake de internationale handel in bedreigde soorten wilde dieren en planten”, is een internationale overeenkomst over de handel in dieren en planten.

Ik ben mijn Cites-vergunningsnummer kwijt.

Stuur ons alstublieft een e-mail. Dan zorg ik ervoor dat u het Cites-nummer opnieuw toegestuurd krijgt.

Kan ik reizen met mijn producten?

Al mijn ontwerpen zijn Cites (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora). Zorg ervoor dat u tijdens het reizen het Cites-nummer bij u heeft. Op deze manier kunt u aantonen dat uw product voldoet aan de Cites normen.

Kan ik kleuren bestellen die niet op de website staan?

U kunt een aanvraag voor een specifieke kleur indienen. Wanneer er voldoende vraag naar een kleur is, zal Felix Amsterdam de gewenste kleur ontwikkelen.

Leer verzorging

Al mijn producten zijn met de hand gemaakt en met de grootste zorg ontwikkeld. Mobiele telefoons en dus de telefoonhoesjes worden vaak in de hand gehouden. Exotisch leer is levendig, dus natuurlijke oliën van de handen, maar ook andere externe factoren kunnen het uiterlijk van het hoesje beïnvloeden.

We adviseren u om uw design goed te onderhouden door lederen balsem te gebruiken. Op deze manier voedt u uw case en zorgt u ervoor dat het zijn natuurlijke kleur behoudt. U voorkomt uitdroging en het leer is beter beschermd tegen externe factoren.

Er is een verhoogd risico op kleurverandering wanneer u uw Felix hoesje lange tijd aan direct zonlicht blootstelt. Vermijd te allen tijde water om het unieke patroon, de kleur en de kwaliteit van uw Felix case te behouden.

Wat als een product niet langer op voorraad is?

Al mijn producten zijn (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) gecertificeerd. Mijn producten worden in kleine oplages gemaakt. Dit kan betekenen dat wanneer een product uitverkocht is, het enige tijd in beslag kan nemen voordat mijn producten weer te koop zijn in de webshop.

Mijn collectie zal altijd aangevuld worden, maar ook altijd in kleine oplages. Mocht u specifiek opzoek zijn naar een van mijn designs, maar is deze nu uitverkocht, kunt u ons een e-mail sturen. Mijn collega zal vervolgens contact met u opnemen voor het ontwerp waar u specifiek naar op zoek bent.

Kan ik een artikel retourneren?

U kunt artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren. We accepteren geen items die zijn gebruikt, items die beschadigd zijn geraakt door oneigenlijk gebruik of items die zijn geretourneerd na de afkoelingsperiode van 14 dagen. Producten die online worden besteld, kunnen worden geretourneerd voor terugbetaling of omruiling als de case en casebox van Felix Amsterdam ongebruikt en in hun oorspronkelijke staat worden teruggestuurd.

Helaas biedt Felix Amsterdam geen gratis retourneren aan. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van uw retourzending.

Producten die op uw specifieke bestelling zijn gepersonaliseerd, gewijzigd of anderszins gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd.

Kan ik items uit mijn bestelling verwijderen?

Ja, zolang de bestelling nog niet is verwerkt.

Hoe weet ik zeker dat ik mijn aankoop correct heb gedaan?

Zodra u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail. Mocht u geen email hebben ontvangen, neem dan alstublieft contact op met de klanten service van Felix Amsterdam.

Wat als ik een verkeerd artikel ontvang?

Als u per ongeluk een artikel hebt ontvangt dat u niet hebt besteld, neemt dan alstublieft contact op met de klantenservice.

Ga naar Contacteer ons ›

Is het mogelijk om informatie te ontvangen over de nieuwste producten en aanbiedingen van Felix Amsterdam?

Ja, het is mogelijk om u te abonneren op onze nieuwsbrief.

Enter your email address

Can I track my order?

Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mail met uw track & trace-informatie.

Ga naar Bestelling traceren ›

In hoeveel talen is bladeren mogelijk?

Het is mogelijk om in het Engels en in het Nederlands te website te bezoeken.

Zoekt u contact met ons?